Treceți la conținutul principal

SNAIL RECOVERY GEL CREAM 45 ml

SNAIL RECOVERY GEL CREAM 45 ml• Facial Gel Cream

 • 74% Snail Filtrate Extract

• Lightweight and skin repairment

• Size: 45ml

Mizon Multi Function Formula Snail Recovery Gel Cream contains mucin in snail secretion that helps to repair damaged skin and give clear and smooth skin.

The snail gel cream absorbs quickly thanks to the fresh and lightweight formula and reinforces skin repairment.

Is a lightweight gel type cream that reduces the appearance of fine lines and wrinkles.

Its gel like consistency allows it to penetrate deeper than traditional creams and leaves a light bare feeling.

Although light in texture, this cream is highly effective, containing 74% snail slime extract.

Snail slime extract promotes the production of collagen, allowing it to plump existing wrinkles and prevent new ones from forming. Hyaluronic acid in the formula gives skin rich moisture and keeps skin smooth all day long.

Centella, portulaca, and grean tea extract prevent skin troubles and protect skin from the outside harmful factors while soothing skin.

Also adenosine, the certified wrinkle care ingredient, and peptides and 5 kinds of vitamins improves fine wrinkle problems and firm skin.

The formula is free of artificial coloring, fragrance, and paraben to minimize skin irritation.

Use this moisturizer to create a more youthful and radiant complexion today!

- Benefits: Lightweight, Boosts Collagen, Increases Elasticity, Moisturizes

- How to use: After cleansing and using toner, apply an appropriate amount all over and tap lightly to help absorption. ♡ TIPS:  • Store the cream in the fridge before using to get a better effect of skin soothing. • Carry with you and use it anywhere and anytime for multiple effects. • Apply more before going to bed for a rich moisturizing mask pack effect.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum se obtine modelul nou de certificat de nastere/casatorie?

In ultimul timp ma tot intreaba cititorii blogului de cum se poate obtine modelul nou de certificat de nastere si/sau casatorie din Romania.
Sunt 3 variante:
1. Sa mergi PERSONAL la starea civila unde te-ai nascut sau te-ai casatorit.
2. Cu IMPUTERNICIRE NOTARIALA SPECIALA obtinuta la un consulat al Romaniei in Spania prin care o alta persoana poate realiza toate formalitatile necesare in locul tau.
3. Cu IMPUTERNICIRE NOTARIALA SPECIALA obtinuta la un Notariat spaniol, pe care pui apostila de la Haga la Colegio de los notarios al Provinciei unde ai facut imputernicirea, apoi trebuie tradusa de un traducator autorizat al Ministerului de Justitie din Romania si legalizata de un notar din Romania, prin care o alta persoana poate realiza toate formalitatile necesare in locul tau.

Cum se intampla in multe cazuri, nu ai cui sa ii trimiti imputernicirea pentru ca nu ai nici un familiar in tara, in localitatea in care te.ai nascut (ca poate esti dintr-un sat uitat de lume) si nu stii ce sa fa…