Treceți la conținutul principal

Transport de marfa cu firma romaneasca din Romania in Spania si din Spania in Romania la cel mai bun pret

Transport ieftin cu firma romaneasca pentru particulari si firme, in furgonete sau camioane. Ai nevoie de un transport din Spania in Romania sau invers, trimite un email la infowattsrl@gmail.com.

Empresa rumana de transporte y logística con precios justos y económicos


Hacemos portes por carretera con todo tipo de camiones. Somos especialistas en transporte Rumania-España y España-Rumania y por esto intentamos a ofrecer el mejor precio a nuestros clientes. Tenemos servicio de grupales semanales, cargas compartidas Rumania – España, España – Rumania. Hacemos también cargas completas de Rumania para España y de España para Rumania. Disponemos de almacén en el norte de Rumania, donde se garantiza el perfecto almacenamiento de los productos para su expedición. Igualmente, contamos con medios propios de distribución, lo cual nos confiere agilidad y máxima rapidez en las entregas en toda Rumania. Disponemos de flota propia. Además de su flota propia, tenemos varios colaboradores de la más estricta confianza. En los momentos más álgidos, cuando por medios propios no es posible realizar un servicio, la empresa desarrolla un sistema de colaboración con otras empresas asegurando de antemano la calidad de las mismas. Para envíos rápidos tenemos colaboradores con vehículos rápidos (furgonetas).
Pedir presupuesto sin compromiso por E-mail : infowattsrl@gmail.com
Idiomas :español, rumano

Pedir presupuesto sin compromiso por E-mail : infowattsrl@gmail.com

Idiomas :español, rumano

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum se obtine modelul nou de certificat de nastere/casatorie?

In ultimul timp ma tot intreaba cititorii blogului de cum se poate obtine modelul nou de certificat de nastere si/sau casatorie din Romania.
Sunt 3 variante:
1. Sa mergi PERSONAL la starea civila unde te-ai nascut sau te-ai casatorit.
2. Cu IMPUTERNICIRE NOTARIALA SPECIALA obtinuta la un consulat al Romaniei in Spania prin care o alta persoana poate realiza toate formalitatile necesare in locul tau.
3. Cu IMPUTERNICIRE NOTARIALA SPECIALA obtinuta la un Notariat spaniol, pe care pui apostila de la Haga la Colegio de los notarios al Provinciei unde ai facut imputernicirea, apoi trebuie tradusa de un traducator autorizat al Ministerului de Justitie din Romania si legalizata de un notar din Romania, prin care o alta persoana poate realiza toate formalitatile necesare in locul tau.

Cum se intampla in multe cazuri, nu ai cui sa ii trimiti imputernicirea pentru ca nu ai nici un familiar in tara, in localitatea in care te.ai nascut (ca poate esti dintr-un sat uitat de lume) si nu stii ce sa fa…