Treceți la conținutul principal

Feria Internacional de Energía Renovable en Arad del 6 al 8 de marzo


Enreg Energa Regenerabila, la mayor feria sobre energía renovables y eficiencia energética de la construcción y renovación en la frontera de Rumania, Hungría y Serbia, regresa con la quinta edición, entre 6-8 de marzo 2013, en Expo Arad International. La feria internacional de la energía representa la Puerta occidental de Rumania para los inversores y une simultáneamente el interés de los tres países energía renovables y eficiencia energética, informa Solarnews
Según ANRE, Rumania tiene un potencial de inversión en la energía renovable de 5 millones de euros. A pesar de la crisis financiera las inversiones y la capacidad instalada de energía renovable continúa creciendo. En los últimos años el mayor impacto en el sector de la energía renovable lo ha tenido la energía solar.

Desde 2008, en Rumania está creciendo cada vez más el sector fotovoltaico, los paneles solares existentes han producido en el 2012, 10 veces más que en 2011. De acuerdo con los objetivos fijados por el Gobierno para el año 2020, una quinta parte (20%) de la energía consumida en Rumania debe provenir de fuentes renovables de energía.

Este evento creará una plataforma ideal para los expertos en el sector fotovoltaico en Rumania y en el extranjero para intercambiar experiencias, estar en contacto con personas clave en el campo de la energía fotovoltaica en Rumania y de presentar sus productos y servicios en el mercado rumano.

En la conferencia, autoridades públicas nacionales e internacionales, asociaciones, científicos y empresas presentarán las tendencias, resultados de investigación, tecnologías e innovaciones en su campo. PV Platform Romania, será el anfitrión de la conferencia y taller de 2 días, 6-7 de marzo 2013: PV Conference – Changes & Risks.

El taller presentará la energía fotovoltaica legal, financiera y operativa en Rumania. Además de este taller se llevarán a cabo conferencias especializadas y otros eventos relacionados con temas como: biomasa, energía hidráulica, eficiencia energética.
SURSA: HOTNEWS

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Buletinul de identitate expirat

Datorită unor întrebări pe care le-am primit în ultimele zile în legătură cu Cartea de identitate expirată am să fac câteva precizări: Dacă ai buletinul expirat şi eşti în Spania - i-aţi bilet de România înainte să expire. (sfatul meu:)) Aflaţi din timp care sunt Actele necesare pentru reînnoirea acestuia şi completaţi formularul (În eventualitatea descărcării de pe internet, formularul de cerere va fi tipărit în format A4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeaşi foaie (faţă-verso). Cererile pot fi completate olograf sau prin alte sisteme de tehnoredactare, cu excepţia rubricii destinată semnăturii, care trebuie completată numai olograf (de mână).) Întrebare: În cât timp se poate solicita eliberarea unei noi cărţi de identitate, ca urmare a expirării celei deţinute anterior? Răspuns: Înconformitate cu prevederile art.18 alin. (3) al Ordonanţei de urgenţă nr.97/2005 privind evidenta, domiciliu, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor romani, cu modificările şi co…

10 motive sa nu te faci autonom in Spania

Cum vad ca multa lume caută informații despre cum sa fii autonom in Spania, am sa va dau 10 motive importante împotriva acestei alegeri, si ca sa știți ca sa fii AUTONOM este un coșmar zilnic, daca nu facturezi mult in fiecare luna, măcar 1400 euro pe luna. La sfârșit o sa va explic de ce am menționat suma aceasta.
10 motive sa nu te faci AUTONOM in Spania
Ca sa nu plătești 250€ pe luna minim, ceea ce reprezintă valoarea plătita ca autonom la Seguridad Social. Daca ești autonom, sub 30 de ani, plătești doar 180 de euro pe luna, daca soliciți acest lucru. 2º. Pentru ca  sa nu iți ia 15%  din beneficii drept IRPF. Daca ești autonom, cu vârsta sub 30 de ani, poți sa soliciți plata a 7% , primii 3 ani. 3º. Pentru a nu plăti intre 40 si 100 pe luna unei firme de consultanta care sa se ocupe de toata birocrația. Daca încerci sa te descurci tu singur, probabil o sa greșești pe undeva si o sa plătești pana la urma vreo amenda. 4º. Pentru ca , deși vei angaja o firma de consultanta, tot va treb…