Treceți la conținutul principal

Destinaţii turistice din România, promovate în catalogul turoperatorului german ITS Reisen


Turoperatorul german ITS Reisen, parte a concernului Rewe, va promova în catalogul din 2013, destinaţii turistice din România, începând cu Delta Dunării, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Astfel, ITS Reisen intenţionează să extindă, pentru anul viitor, promovarea pentru România, printr-o broşură dedicată ţării noastre, distribuită în Germania, Austria şi Elveţia, ce va prezenta destinaţii şi produse turistice specifice ţării noastre.
Principalele forme de turism vor viza Delta Dunării, circuitele culturale, dar şi turismul activ şi în natură, manifestat mai ales sub formă de drumeţii şi activităţi de observare a florei şi faunei.
Catalogul, ce va fi produs până la sfârşitul lunii noiembrie, urmează să fie distribuit, în 2013, de circa 2.500 de agenţii care vând produsele ITS în cele trei ţări amintite.
Totodată, potrivit MDRT, România va continua să apară în catalogul “City Trips” al turoperatorului german, cu destinaţii ca Bucureşti şi Sibiu.
Decizia a fost luată în urma discuţiilor demarate de către secretarul de stat Cristian Bărhălescu cu reprezentanţii ITS Reisen în luna august, la Berlin, şi continuate în octombrie, la Salzburg, cu ocazia lansării Catalogului ITS 2013.
ITS Reisen face parte, alături de Jahn Reisen, Tjaereborg, ADAC Reisen, LTUplus, Dertour şi Meiers Weltreisen, din divizia de turism a concernului Rewe, locul doi în topul concernelor turistice din Germania, în funcţie de profit.
Compania deţine peste 2.500 de agenţii de turism proprii, în franciză sau în cooperare cu alte agenţii de turism, dar şi agenţii de incoming proprii în 13 ţări.
ITS este unul dintre turoperatorii care au înregistrat creştere pe piaţă şi care atrag turişti interesaţi de formele de turism caracteristice României, aşa cum au fost ele identificate în studiile şi documentele strategice realizate pentru MDRT în domeniu.
MDRT gestionează planul naţional de marketing şi promovare turistică, elaborat pe baza unor studii şi documente strategice, şi care prevede un set de acţiuni specifice, printre care şi cele destinate promovării prin intermediul turoperatorilor.
Sursa:  AGERPRES

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

Buletinul de identitate expirat

Datorită unor întrebări pe care le-am primit în ultimele zile în legătură cu Cartea de identitate expirată am să fac câteva precizări: Dacă ai buletinul expirat şi eşti în Spania - i-aţi bilet de România înainte să expire. (sfatul meu:)) Aflaţi din timp care sunt Actele necesare pentru reînnoirea acestuia şi completaţi formularul (În eventualitatea descărcării de pe internet, formularul de cerere va fi tipărit în format A4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeaşi foaie (faţă-verso). Cererile pot fi completate olograf sau prin alte sisteme de tehnoredactare, cu excepţia rubricii destinată semnăturii, care trebuie completată numai olograf (de mână).) Întrebare: În cât timp se poate solicita eliberarea unei noi cărţi de identitate, ca urmare a expirării celei deţinute anterior? Răspuns: Înconformitate cu prevederile art.18 alin. (3) al Ordonanţei de urgenţă nr.97/2005 privind evidenta, domiciliu, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor romani, cu modificările şi co…