Treceți la conținutul principal

Bute castiga, dar nu straluceste!

Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, revine in box dupa meciul in care si-a pierdut centura. Romanul da piept cu rusul Denis Grachev.

Cei trei arbitri au vazut meciul castigat de Lucian cu punctajele 115-113, 118-110 si 116-112.

RUNDA 12: Repriza senzationala facuta de Bute care a aratat ca in zilele bune, eschivand frumos, lovind naprasnic pe contra. Grachev nu a avut nicio sansa si va pierde meciul la puncte!

RUNDA 11: Intr-un usor avantaj pe foile de arbitraj, Bute a facut o noua repriza inexplicabila, stand la bataie cu Grachev si fiind, in mod evident, dominat de rus. Norocul lui Lucian este ca tehnica adversarului este aproximativa.

RUNDA 10: Lucian a incercat sa revina la stilul obisnuit si i-a iesit intr-o oarecare masura. Stanga celebra a lui Bute s-a oprit de doua ori in figura lui Denis Grachev, insa din nou romanul a fost incapabil sa lege loviturile.

RUNDA 9: Grachev domina in continuare ringul si nici nu mai are nevoie sa-l trimita pe Lucian in corzi pentru ca acesta se duce singur in colt si asteapta seriile de lovituri ale rusului. Din fericire, acesta din urma este un pugilist rudimentar si loveste mai mult in garda sau in aer.

RUNDA 8: O repriza ceva mai buna pentru Bute care l-a clatinat din nou pe Grachev cu un croseu in figura. Din pacate, la capitolul tactica Lucian este la pamant, facand mai mereu jocul preferat de rus.

RUNDA 7: Lucian Bute nu isi revine. In mod curios accepta dominarea lui Grachev, accepta si lupta de aproape si este pedepsit de rus cu serii de lovituri. Foarte putin a apelat Lucian la jocul la distanta si la contre in viteza, atuurile sale. Arcada stanga ii sangereaza puternic.

RUNDA 6: Inca o repriza curioasa facuta de Bute. Jumatate de repriza a boxat inteligent si si-a tinut adversarul la distanta, insa, pe final, a acceptat din nou lupta de aproape si a fost lovit dur de catre Grachev.

RUNDA 5: Inexplicabila tactica lui Bute care se apropie de Grachev si ii da acestuia ocazia sa faca exact meciul pe care si-l dorea. Rusul a lovit puternic, la corp, si Lucian a fost obligat sa caute clinciul in doua randuri, fiind pus in dificultate!

RUNDA 4: In sfarsit o runda buna pentru Bute. L-a lasat pe rus sa ocupe centrul ringului si l-a asteptat pe contre, lovindu-l serios peste garda. Este poate prima repriza pe care romanul o castiga clar in acest meci.

RUNDA 3: Rusul a inceput bine, l-a atins pe Lucian de cateva ori, insa Bute si-a revenit foarte bine, a inceput sa se miste si sa-si pedepseasca adversarul. Un croseu a pris in plin figura lui Grachev iar acesta s-a clatinat serios.

RUNDA 2: Grachev a iesit la atac in aceasta a doua repriza si l-a atins pe Bute de doua ori in figura. Rusul loveste puternic si Lucian este deschis la nas si arcada, insa romanul si-a revenit pe parcursul reprizei si a replicat cu cateva directe si crosee la corp si la figura.

RUNDA 1: Asa cum era de asteptat, a fost o prima repriza de tatonare. Lucian a preluat controlul centrului ringului si a lovit puternic in corpul rusului. Acesta a aratat ca are mari deficiente la capitolul tehnica si pare deja pus la respect de Bute.

04:42: Announcerul ii prezinta pe cei doi sportivi. Rusul este huiduit razlet, romanul primeste aplauze la scena deschisa.

Lucian Bute intra in sala in uralele spectatorilor!
sursa:bzi.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

Buletinul de identitate expirat

Datorită unor întrebări pe care le-am primit în ultimele zile în legătură cu Cartea de identitate expirată am să fac câteva precizări: Dacă ai buletinul expirat şi eşti în Spania - i-aţi bilet de România înainte să expire. (sfatul meu:)) Aflaţi din timp care sunt Actele necesare pentru reînnoirea acestuia şi completaţi formularul (În eventualitatea descărcării de pe internet, formularul de cerere va fi tipărit în format A4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeaşi foaie (faţă-verso). Cererile pot fi completate olograf sau prin alte sisteme de tehnoredactare, cu excepţia rubricii destinată semnăturii, care trebuie completată numai olograf (de mână).) Întrebare: În cât timp se poate solicita eliberarea unei noi cărţi de identitate, ca urmare a expirării celei deţinute anterior? Răspuns: Înconformitate cu prevederile art.18 alin. (3) al Ordonanţei de urgenţă nr.97/2005 privind evidenta, domiciliu, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor romani, cu modificările şi co…