Treceți la conținutul principal

Alegeri parlamentare 2012

În data de 9 decembrie 2012 vor avea loc alegeri pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României.

Sectiile de votare din Spania:


SPANIA
ALMERIA
1
1
SPANIA
BARCELONA
1
1
SPANIA
BILBAO
1
1
SPANIA
CASTELLON 1
1
1
SPANIA
CASTELLON 2
1
1
SPANIA
CIUDAD REAL
1
1
SPANIA
MADRID 1
1
1
SPANIA
MADRID 2
1
1
SPANIA
SEVILLA
1
1
SPANIA
ZARAGOZA
1
1
SPANIA
COSLADA1
1
1
SPANIA
COSLADA 2
1
1
SPANIA
ALCALA DE HENARES
1
1
SPANIA
TORREJON DE ARDOZ
1
1
SPANIA
GETAFE
1
1
SPANIA
ARGANDA DEL REY
1
1
SPANIA
MOSTOLES
1
1
SPANIA
FUENLABRADA
1
1
SPANIA
BURGOS
1
1
SPANIA
LAS PALMAS DE GRAN CANARIA
1
1
SPANIA
CUENCA
1
1
SPANIA
TOLEDO
1
1
SPANIA
GUADALAJARA
1
1
SPANIA
LERIDA
1
1
SPANIA
TARRAGONA
1
1
SPANIA
GIRONA
1
1
SPANIA
REUS
1
1
SPANIA
PALMA DE MALLORCA
1
1
SPANIA
LOGRONO
1
1
SPANIA
PAMPLONA
1
1
SPANIA
HUELVA
1
1
SPANIA
MALAGA
1
1
SPANIA
MOTRIL
1
1
SPANIA
GRANADA
1
1
SPANIA
MURCIA
1
1
SPANIA
CALATAYUD
1
1
SPANIA
TERUEL
1
1
SPANIA
VALENCIA
1
1
SPANIA
ALICANTE
1
1
SPANIA
ALCAZAR DE SAN JUAN
1
1
SPANIA
ALBACETE
1
1
SPANIA
ROQUETAS DE MAR
1
1
SRI LANKA
COLOMBO
2
1
SUDAN
KHARTOUM
4
2

Comentarii

  1. ar trebui sa fie sectie de votare in gijon spania ptr ca sint o multime de romini aici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum se obtine modelul nou de certificat de nastere/casatorie?

In ultimul timp ma tot intreaba cititorii blogului de cum se poate obtine modelul nou de certificat de nastere si/sau casatorie din Romania.
Sunt 3 variante:
1. Sa mergi PERSONAL la starea civila unde te-ai nascut sau te-ai casatorit.
2. Cu IMPUTERNICIRE NOTARIALA SPECIALA obtinuta la un consulat al Romaniei in Spania prin care o alta persoana poate realiza toate formalitatile necesare in locul tau.
3. Cu IMPUTERNICIRE NOTARIALA SPECIALA obtinuta la un Notariat spaniol, pe care pui apostila de la Haga la Colegio de los notarios al Provinciei unde ai facut imputernicirea, apoi trebuie tradusa de un traducator autorizat al Ministerului de Justitie din Romania si legalizata de un notar din Romania, prin care o alta persoana poate realiza toate formalitatile necesare in locul tau.

Cum se intampla in multe cazuri, nu ai cui sa ii trimiti imputernicirea pentru ca nu ai nici un familiar in tara, in localitatea in care te.ai nascut (ca poate esti dintr-un sat uitat de lume) si nu stii ce sa fa…