Treceți la conținutul principal

Gabriel, el menor rumano, murió el mismo día de su desaparición


La familia del niño está segura de que no se trata de un accidente y de que alguien le mató

 Aún se desconocen las causas exactas y las circunstancias de la muerte

Los familiares del menor rumano Gabriel Vidrascu, cuyo cuerpo fue recuperado ayer en una pequeña laguna de la localidad madrileña de Vicálvaro, están a la espera del informe preliminar de la autopsia. De momento, a los padres no se les ha entregado el cadáver del niño, pero, al parecer, les habrían confirmado que su hijo murió de un paro cardiaco y que falleció seguramente el primer día de su desaparición, el pasado 24 de septiembre.
El juez no ha autorizado a la familia a que se puedan llevar el cuerpo para que sea enterrado, aunque los progenitores de Gabriel tienen claro que sus restos mortales descansarán en Rumanía.
El padre del menor, Ginel Vidrascu, identificó ayer el cadáver aparecido en avanzado estado de descomposición en una laguna cercana a su domicilio. No había duda de que se trataba de Gabriel. Aunque el pequeño sólo llevaba un pantalón, el padre del menor reconoció sus marcas de nacimiento y cicatrices.
La familia del niño ha afirmado estar segura de que no se trata de un accidente y de que alguien ha matado al menor. En declaraciones a los medios, la portavoz de la familia, Micaela, ha asegurado que "si fuera un accidente el cuerpo estaría flotando y no cubierto, porque lo han cubierto para que no flotara".
Además, la portavoz ha asegurado que Gabriel no tenía una tabla de surf y ha comentado que alguien la puso junto al cuerpo para que no se viera.sursa: LaVanguardia

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

Buletinul de identitate expirat

Datorită unor întrebări pe care le-am primit în ultimele zile în legătură cu Cartea de identitate expirată am să fac câteva precizări: Dacă ai buletinul expirat şi eşti în Spania - i-aţi bilet de România înainte să expire. (sfatul meu:)) Aflaţi din timp care sunt Actele necesare pentru reînnoirea acestuia şi completaţi formularul (În eventualitatea descărcării de pe internet, formularul de cerere va fi tipărit în format A4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeaşi foaie (faţă-verso). Cererile pot fi completate olograf sau prin alte sisteme de tehnoredactare, cu excepţia rubricii destinată semnăturii, care trebuie completată numai olograf (de mână).) Întrebare: În cât timp se poate solicita eliberarea unei noi cărţi de identitate, ca urmare a expirării celei deţinute anterior? Răspuns: Înconformitate cu prevederile art.18 alin. (3) al Ordonanţei de urgenţă nr.97/2005 privind evidenta, domiciliu, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor romani, cu modificările şi co…