Treceți la conținutul principal

Cum să trimiţi bani în România fără să plăteşti comision sau la cel mai mic cost?

Trimiterile de bani în România au fost revoluţionate de când Banca Santander a introdus cel mai convenabil şi rapid sistem de transfer de bani, numit Santander Envios.
Acesta este un serviciu de transfer de bani prin care se pot trimite sume de bani în România în mod rapid, ieftin şi sigur.

Pe lângă faptul că oferă toate garanţiile, Santander Envios, serviciul introdus de cea mai bună bancă din lume în 2009, Banco Santander, ne poate ieşi chiar gratis dacă avem cont la această bancă.
Trebuie spus că acest serviciu este disponibil oricui, indiferent dacă este client sau nu al băncii Santander, dar cine are cont deschis aici şi salariul virat lunar în acest cont beneficiază de avantaje clare. Persoanele care au cont la Banco Santander şi primesc în acel cont salariul de la firma la care lucrează pot trimite bani de 3 ori pe lună fără să plătească comision. Totuşi în cazul în care nu aveţi deschis un cont la Banco Santander, puteţi apela la serviciul Santander Envios ori de câte ori aveţi nevoie şi cu cele mai bune preţuri.

De exemplu, dacă doriţi ca banii să fie ridicaţi în România rapid şi sigur, aveţi la dispoziţie mai multe mijloace.
Unul dintre corespondenţii băncii este firma de transfer Smith & Smith (suma maximă pentru fiecare trimitere - 1000 €), care plăteşte în euro şi are cele mai competitive comisioane pentru cei care nu şi-au "domiciliat" încă salariul la Banco Santander.

Aşadar pentru trimiteri de bani până la 100 €, comisionul este de 4,60 €, de la 100,01 € până la 400,00 € comisionul este de 5,90 € şi pentru trimiteri de sume de la 400,01 la 1.000,00 € se aplică un comision de 6,80 €.
Pe lângă faptul că Santander Envios aplică cele mai mici comisioane, beneficiarii trimiterilor din România pot ridica banii de la toate oficiile SMITH & SMITH (34) sau de la oricare dintre cele 493 de sedii ale BCR - BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ. De asemenea, banii pot fi trimişi şi direct într-un cont bancar (fiind necesar un cod IBAN) şi dacă în ţară contul este deschis la una dintre următoarele bănci: BCR-ERSTE- Banca Comercială Română; BRD - Societé Generale; BANCPOST; UNICREDIT; CEC-Savings Bank; RAIFFEISEN BANK; Banca TRANSILVANIA; VOLKSBANK şi INTESA SAO PAOLO.

Santander Envios mai oferă însă şi o altă cale de a ridica banii, rapid şi sigur, din România. Este vorba de un alt corespondent, numit TRANSFER RAPID, prin intermediul căruia sumele trimise din Spania pot fi ridicate în România la toate cele 1400 de sedii ale CEC - Casa de Economii şi Consemnaţiuni, instituţia financiară cu cele mai multe sedii din România. Prin această metodă, suma maximă pentru fiecare trimitere este de 800 €, iar banii pot fi ridicaţi în euro sau în lei, în timp ce comisioanele rămân la fel de accesibile.

Prin această metodă, pentru ridicarea banilor în EURO, la sume de până la 150 € se plăteşte un comision de 4,70 €, iar de la 150,01 € până la 800 € se aplică un comision de 6,90 €.
Pentru ridicarea sumelor în LEI, comisionul este de 3 € pentru trimiteri de maxim 2000 €.
Cu aceste preţuri, Santander Envios poate fi considerat cel mai bun mijloc de a trimite bani în România. Este sigur, rapid şi ieftin, iar pentru cei care primesc salariul în contul lor de la Banca Santander, comisionul este 0 €, pentru maxim 3 trimiteri pe lună.


sursa: romanul.eu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE!

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului, scrie adevărul.ro. Specialiştii din cadrul Ministerului de Interne asigură că buletinul electronic nu va fi impus. „Cine nu doreşte carte de identitate electronică poate opta pentru una normală, care va fi asemănătoare cu cea electronică, dar nu va conţine cipul şi amprentele deţinătorului“, a explicat Laura Cusa, şeful serviciului juridic din Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. Potrivit acesteia, implementarea noilor buletine se va face în mod treptat, în termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei cărţi electronice de identitate. Carte de identitate tip smart card Atât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere)…

Cum sa ceri Cazierul in Spania? ACTUALIZARE SEPTIEMBRIE 2018

Datorită unei întrebări adresate blogului azi vă voi explica cum se cere un certificat de antecedente penale în Spania (cazier).
Unde se solicita personal? Cine îl poate solicita? Cum se cere un cazier? Orice persoană fizică majoră poate solicita cazierul.
Se cere de diferite forme:- Personal - Prin poştă - Pe internetSe plăteşte o taxă pentru cazier Modelul 790 ce se poate descărca şi aici sau puteţi cere un formular la Gerencia Teritorial del Ministero de Justicia.PAŞII NECESARI PENTRU A SOLICITA CAZIERUL SPANIOL PERSONAL
1. - Cetăţeanul se prezintă la Gerencias Territoriales del Ministerio de Justicia în provincia unde este rezident dar un e neapărat – poate merge la orice birou de pe teritoriul spaniol. Mai jos găsiţi adresele acestor birouri după provincia.

AlbaceteAsturiasBarcelonaBurgosCáceresCantabriaCeutaGranadaIslas BalearesLa CoruñaLa RiojaLas Palmas

Buletinul de identitate expirat

Datorită unor întrebări pe care le-am primit în ultimele zile în legătură cu Cartea de identitate expirată am să fac câteva precizări: Dacă ai buletinul expirat şi eşti în Spania - i-aţi bilet de România înainte să expire. (sfatul meu:)) Aflaţi din timp care sunt Actele necesare pentru reînnoirea acestuia şi completaţi formularul (În eventualitatea descărcării de pe internet, formularul de cerere va fi tipărit în format A4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeaşi foaie (faţă-verso). Cererile pot fi completate olograf sau prin alte sisteme de tehnoredactare, cu excepţia rubricii destinată semnăturii, care trebuie completată numai olograf (de mână).) Întrebare: În cât timp se poate solicita eliberarea unei noi cărţi de identitate, ca urmare a expirării celei deţinute anterior? Răspuns: Înconformitate cu prevederile art.18 alin. (3) al Ordonanţei de urgenţă nr.97/2005 privind evidenta, domiciliu, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor romani, cu modificările şi co…